Thuis Aanmelden Registreren Zoeken Over Gezocht Naar mijn weblog Contact
Onze voorouders
Print

Over deze website en de inhoud ervan.


Welkom op deze website!

Wat leuk dat je op mijn website bent terecht gekomen.


Wat kun je op deze website vinden?

Op deze website vind je de resultaten van het onderzoek naar de geschiedenis van Onze Voourouders.
Met Onze Voorouders bedoel ik de voorouders van mijn vader en moeder en van de vader en moeder van mijn vrouw.

In de grijze balk hierboven vind je een paar uitklapmenu's waar je veel keuzes hebt om verder door de gegevens te zoeken..
Onder het uitklapmenu [Overige] vind je de mogelijkheid om door te klikken naar speciale pagina's die ik over elk van de families heb samengesteld. Hoewel je er al wel het één en andere is te vinden zijn de pagina's nog wel in ontwikkeling.


Registreren.

In het kader van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) zijn de gegevens van nog levende personen of personen waarvan ik aanneem dat ze nog leven afgeschermd. Bezoekers kunnen zich laten registreren als gebruiker. Zij kunnen daarvoor een verzoek indienen door zich te registreren (Zie de knop bovenaan dze pagina). Na ontvangst van dat formulier zal ik beoordelen of registratie zinol is. Familieleden zullen sowieso worden toegelaten. Voor derden, is het afhankelijk van het doel van de registratie, of zij als gebruiker worden toegelaten. Het zal duidelijk zijn dat iemand die niet kan aangeven wat het doel is van inschrijven geen toestemming krijgt, want daarmee zou de privacybescherming geen zin hebben.


Tussenvoegsels

De stamboom is ingevoerd met een ander programma. Toen ik dat had gedaan bleek dat in het vorige programma de tussenvoegsels niet apart werden verwerkt maar als ondeerdeel van de achternaam. Al doende kwam ik er achter dat het op deze website gemakkelijker werkt als de tussenvoegsels wel apart zijn ingevoerd; Allerlei alfabetische lijsten komen beter tot hun recht etc.. Daarom ben ik nu bezig om alle tussenvoegsels los te maken van de achternamen. Dat blijkt een grote klus te zijn en vergt veel tijd. Hierdoor komt het dat je soms èèn naam met een tussenvoegsel op verschillende plaatsen vindt: Iemand met de achternaam Van Dijk kun je soms vinden onder de D en een ander met dezelfde achternaam onder de V

Deze site werd aangemaakt door The Next Generation of Genealogy Sitebuilding v. 13.0.3, geschreven door Darrin Lythgoe © 2001-2021.

Gegevens onderhouden door Jan Bos.


Over Ons | Achternamen | Statistieken | Wat is er nieuw | FAQ