Nieuws

Op deze pagina probeer ik de actuele nieuwtjes te publiceren over personen en families die in verband kunnen worden gebracht met mijn stamboom

Woord vooraf

Het staat volledig ter beoordeling van de webmaster om hier onderwerpen te plaatsen die daar volgens hem voor in aanmerking komen. Maar het moge duidelijk zijn dat wat hij niet weet hij niet kan plaatsen. Als je dus denkt dat een feit op deze pagina moet worden vermeld, meld dat dan . door hem een mail te sturen


Aktueel


Gerrit van Roekel 24 november 2020 90 jaar

Gerrit van Roekel Op 24 november 2020 hoopt Gerrit van Roekel 90 jaar te worden. Dat is een heugelijk feit, dat niet zondermeer voorbij kan gaan.
Maar op 29 oktober j.l. is hij gevallen met zijn fiets. In verband daarmee verblijft hij momenteel in een kliniek om te revalideren. En nu is er juist in die kliniek een uitbraak van het coronavirus geweest. Met als gevolg dat er maar een beperkt aantal mensen op bezoek mogen komen. Als het bij dat bezoek blijft er van een feest niet veel meer over. Daarom zou het mooi zijn als we allemaal een feleicitatiekaart zouden sturen. Dan wordt het toch nog net iets mee feest. Laten we deze kleine moeite doen voor de persoon die zo vaak klaar stond voor anderen.Geboorten

29 januari 2021

Op 29 januari 2021 is Gijs Prins geboren. Gijs is de zoon van Melanie Pol en haar echtgenoot . . . Prins. Hij werd geboren om 13:05 uur woog 3680 gr. en was 52 cm. lang. Jan en Marjon Pol-Bos zijn de gelukkige opa en oma.

29 oktober 2020

Op 29 oktober 2020 werd Fabienne geboren. Fabienne is een dochter van Vincent en Janneke Vermeer. Gertjan en Jannie van Dijk zijn de trotse opa en oma.


Overlijden

Gerrit van Roekel overleden op 7 december 2020

De feiten volgen elkaar in een snel tempo op: Schreven we hier een paar weken geleden nog over zijn 90e verjaardag, Nu is de aktualiteit dat op maandag 7 december 2020 Gerrit van Roekel is overleden.
Drie weken eerder werd hij 90 jaar. Op zijn verjaardag ging het al minder met zijn gezondheid, doordat hij besmet was met het coronavirus.
Op vrijdag 11 december 2020 werd hij na een begrafenisdienst, begraven op de begraafplaats Munnikenhof in Veenendaal. In de begrafenisdienst werd de tekst (Psalm 139:1) die boven de rouwkaart stond, genomen als uitgangspunt. Het waren troostrijke woorden voor de familie en verdere betrokkenen.