Gezocht


 Onbekende personen

Stuur alle materiaal dat je hebt op

Ik beschik maar over een heel klein deel van alle foto's die beschikbaar zullen zijn. Ik ben geïnteresseerd in alle documenten (papieren, foto's, verhalen) over onze voorouders. Als je de stamboom daarmee kunt aanvullen verzoek ik je contact met me op te nemen en de documenten door te geven.
De ouders van Aalbert Jans van der Voort

Ingrid en Cees Tinbergen melden het volgende:
"Hoewel we Jan Teunisse en Neeltje Lamberts als ouders hebben 'gekozen' is er nog een vader Jan en moeder Neeltje die een Aelbert laten dopen: Jan Otte (van 't Wout) kreeg met Neeltje Lamberts een Aelbert op 5 maart 1696 in Veenendaal. Ook die kan deze Aelbert zijn. Tegen pleit dat deze Jan Otten ook de naam Van 't Wout gebruikt en Aelbert verder gaat als Van der Voort. Voor pleit dat Aaalbert ook een Lambert vernoemt en Jan Otte ook een Lambert als zoon heeft gekregen, waarbij Aalbert dus zijn broer zou hebben vernoemd. Aalbert gaat in de loop van tijd af en toe de naam Van der Voort gebruiken, bij zijn huwelijk en bij de dopen van een paar kinderen."
Ik kan geen duidelijk antwoord op deze vraag vinden of bedenken. Daarom mijn vraag: kan iemand mij op weg helpen met het antwoord op de vraag wie zijn de ouders van Aalbert Jans van der Voort.
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Aalbert Jans van der Voort
Wie zijn de ouders van Dirk van Veenendaal

Het is niet helemaal duidelijk of hier wel de juiste ouders zijn genoemd. Ik heb Jan Janse Veenendaal en Johanna Kosters genoteerd als de ouders, maar het kan net zo goed zijn dat Harmen van Veenendaal en Aartje van Lunteren de ouders zijn. Maar ik kan nog onvoldoende aanwijzingen vinden om dat definitief te wijzigen. Ik ben benieuwd of er bezoekers zijn die mij verder op weg kunnen helpen. Je kunt daarvoor contact met me opnemen.
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Dirk van Veenendaal
De nakomelingen van Cornelis Bos en Dirkje Lagerweij.

Op deze foto staan heel veel nakomelingen van Cornelis Bos en Dirkje Lagerweij. Maar helaas herken ik bijna geen gezichten. De enige die ik herken zijn Dirkje Lagerweij de stammoeder van deze hele familie en Gerritje Bos (een kleindochter van Dirkje). Wat zou het mooi zijn als ik alle gezichten van een naam zou kunnen voorzien. Als je me kunt helpen zal ik je dankbaar zijn. Je kunt daarvoor contact met me opnemen.
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Dirkje Lagerweij
De kinderen van Cornelis Bos en Dirkje Lagerweij

Hier nog een foto van Dirkje Lagerweij. Nu met alleen haar kinderen. Ook hier geldt weer: ik kan geen namen plaatsen bij deze gezichten. Ik zou iedereen die me kan helpen om de familie compleet te maken dankbaar zijn.
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Dirkje Lagerweij
Wie zijn deze personen?

Deze foto komt uit het album van mijn moeder. Hoewel ik aanneem dat ze verwant zijn aan de familie Bos of Evers heb ik geen idee wie ze zijn. Als je het denkt te weten, zal ik het op prijs stellen als je mij dat zou willen doorgeben.

 Mysterieuze foto's

Grafsteen Jan van Dijk, Aaltje Goudkamp, Johannes van Dijk

Wie weet er meer over deze grafsteen?
Toen Johannes van Dijk (geboren 22-2-1945) werd begraven heb ik begrepen dat hij werd begraven in het graf waar ook zijn oom, waarnaar hij was vernoemd, was begraven.
Totdat ik kortgeleden in bezit kwam van deze foto. De tekst luidt: Fam. graf J. van Dijk. Hier rust onze geliefde vrouw en moeder Aaltje van Dijk-Goudkamp Geb. 29 dec. 1887 overl. 8 aug. 1947 en onze geliefde vader Jan van Dijk geb. 2 apr. 1872 overl. 23 feb. 1949 en onze geliefde man en vader Johannes van Dijk geb. 2 dec 1915 overl. 6 feb. 1955.
Jan van de Glind

Mijn moeder heeft mij verteld dat Jan van de Glind de eerste vrachtrijder in Oosterbeek was. Nu heb ik een foto van haar gekregen met een vrachtwagen en een persoon erop. Op de vrachtwagen is met een handschrift geschreven
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Jan van de Glind bij zijn vrachtwagen.    
Wie is deze Evert van de Glind

Deze (kleine) foto is in mijn verzameling. Door de grote hoeveelheid en even niet opletten heb ik geen idee welke Evert van de Glind dit is. Als iemand mij kan helpen zou dat heel erg mooi zijn.
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Evert van de Glind - 2.jpg    
Nog een keer Evert van de Glind

Voor deze foto geldt hetzelfde als de voorgaande. Ik zal je dankbaar zijn als je me kunt helpen.
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Evert van de Glind.jpg