Thuis Aanmelden Registreren Zoeken Over Laatste nieuws Gezocht Andere info Contact
Onze voorouders
Startpagina Zoek Aanmelden  
Print


main image
Welkom! Ik vind het leuk dat je hier bent.

Zoek in de stamboom:
Welkom

Herinneringsbord Opa Evers

Welkom op mijn website met de resultaten van mijn stamboomonderzoek
Onder de knop [Over] kun je lezen hoe deze stamboom is samengesteld en andere wetenswaardigheden over het onderzoek.Over de beheerder van de website

Websitebeheerder Mijn naam is Jan Bos. Ik ben 73 jaar oud en ruim 50 jaar getrouwd met Gerrie.
Eèn van mijn hobby's is het zoeken naar de geschiedenis van onze voorouders, ook wel genealogie genoemd. Daar ben ik al zo'n twintig jaar mee bezig; soms wat minder en dan weer wat meer intensief. Ik zoek daarbij in hoofdzaak de voorouders van mijn eigen ouders Cornelis Bos en Betje Evers en de ouders van mijn vrouw Jan van Dijk en Dirkje van den Brandhof. Ik heb mij min of meer beperkt tot het zoeken van de voorouders en heb me minder druk gemaakt over alle nakomelingen van die voorouders. Al die gegevens zouden niet zoveel bijdragen aan de geschiedenis van onze voorouders en het zou het geheel minder overzichtelijk maken. Als ik alle nakomelingen zou hebben genoteerd, dan zou deze website al snel vele duizenden namen bevatten. Nu zijn het er "maar" zo'n 5000 en kost het me al moeite om het overzicht te houden. Vandaar deze beperking. En nu moet je niet denken maar van sommige personen zie ik toch nakomelingen die niet direct tot de voorouders behoren. Ja, dat kan kloppen, want soms is het handig om ook nakomelingen te kennen waardoor de geschiedenis wat duidelijker wordt.


Kijk hier om te zien wat er de laatste 30 dagen is gewijzigd in de stamboom.

Copyrights

De gegevens op deze site zijn niet aan copyrights onderhevig. Ik zal het wel op prijs stellen als u mij informeert als u gebruik maakt van deze gegevens en ze op de èèn of andere wijze publiceert.


Je kunt me helpen

Het onderzoek naar de stamboom is nooit afgerond: Altijd blijven er wel vragen over en zijn er aanvullingen mogelijk.
Misschien kun je daarbij helpen. Op de pagina Gezocht staan een paar voorbeelden van vragen waarbij ik je hulp heel goed kan gebruiken. Maar misschien kom je zelf gegevens tegen die niet juist zijn of die je kunt aanvullen. In dat geval zou het fijn zijn als je op de meest rechtse knop in de navigatiebalk [Aanvulling/Suggestie] klikt. Je krijgt dan een formulier waarop de gegevens van de persoon waarover het gaat als is ingevuld en waarop je je suggesties kwijt kunt. Ik ben je bij voorbaat al dankbaar voor je hulp.
Als je een of meerdere foto's of andere documenten hebt over de familie dan ontvang ik daar graag een exemplaar van. Ook daarvoor kun je gebruik maken van de website: Als je een persoon hebt gezocht en gevonden vind je direct boven de gegevens van de persoon een balk met tabs. Ongeveer in het midden is een tab ,[Verstuur foto / doc]. Als je daar op klikt krijg je een formulier waarmee je een foto en/of document kunt versturen. De meeste gegevens zijn al ingevuld klik op [Bladeren] om je foto op te zoeken op je computer als je het document hebt ingevoegd Geef je op het formulier nog even de [Beschrijving] en je verstuurt de bijlage.


Over het uiterlijk van deze website.

Het uiterlijk van deze website is tot stand gekomen met het sjabloon "Flexibele TNG Template" dat was bedacht door Rick Bisbee.


Deze site werd aangemaakt door The Next Generation of Genealogy Sitebuilding v. 13.0.3, geschreven door Darrin Lythgoe © 2001-2021.

Gegevens onderhouden door Jan Bos.


Wat is er nieuw | Achternamen | Statistieken | FAQ | Start