Welkom op mijn website.

Op deze website, wil ik je deelgenoot maken van de resulaten van mijn hobbies;

  1. Het onderzoek naar de voorouders van mij en van mijn vrouw.
  2. De fotografie. In het bijzonder de natuur en dan vooral macro-onderwerpen.Deze site is in ontwik

    keling

Op dit moment is het grootste deel van deze website gevuld met informatie over de stamboom.

De reden daarvoor is dat ik prioriteiten moet stellen om de structuur van het geheel in de gaten te houden. Zodra ik het gevoel heb dat ik de info die ik wil publiceren over de stamboom rond heb zal ik me verder gaan concentreren op de informatie over de foto’s.

Deze website is nog in ontwikkeling

Deze website is in ontwikkeling. Omdat ik nog veel te leren heb over het ontwikkelen van een website kan het nog wel even duren voordat ik alles heb zoals ik het zou willen hebben. Tot die tijd is er wel het één en ander te vinden op de website maar zul hier en daar tegen beperkingen aanlopen.

Dat geldt eigenlijk alleen voor het weblog. De onderliggende pagina’s van het het stamboomonderzoek zijn wel volledig uitgewerkt.

Twee onderdelen niet volledig geïntegreerd.

Deze website bestaat uit twee onderdelen.

  1. Deze homepage met diverse informatie
  2. De site met de gegevens van de stamboom.
Deze twee onderdelen zijn niet volledig geïntegreerd. Het gevolg is dat de twee menu’s niet hetzelfde zijn. De HOMEPAGE is vooral bedoeld om informatie anders dan van de stamboom te tonen terwijl de website met de stamboom is er natuurlijk vooral op is gericht om de gegevens van de stamboom te laten zien.
In het menu op de homepage kun je onder de keuze “STAMBOOMONDERZOEK” diverse links vinden die naar de stamboom voeren. Als je daar de keuze maakt kom je op mijn stamboom. Je kunt dan alleen terug naar deze Homepage als je de keuze drukt “Naar mijn weblog”

Ataxia Teleangiectasia

Hier ook aandacht voor Ataxia Teleangiectasia
Aan deze erfelijke afwijking overleden twee nakomelingen van Geurt Evers en Jacoba Wilhelmina van de Glind.
Ik beperk me hier tot het duiden van deze feiten. Er is website met heel veel informatie over deze ziekte
Verwacht op die pagina geen uitgebreide info maar wel een aanduiding van de ziekte en een link naar een website met deskundige informatie.
A-T is een genetische afwijking waaraan twee nazaten van Geurt Evers en Jacoba Wilhelmina van de Glind aan leden en op jonge leeftijd overleden.