Informatie over de gegevens in de stamboom

De gegevens in mijn stamboom zijn gerubriceerd en worden gepresenteerd in een programma The Next Generation. Dit programma kan de gegevens van de stamboom netjes weergeven en doet dat in mijn geval met het uiterlijk (thema) dat ik gebruik voor mijn hele website zo is alles tot één geheel geïntegreerd. Zoals ik op de startpagina van de website vermeldde is de techniek bedacht en gepubliceerd door Cees Kloosterman. Voor het gebruik van de website wil ik je paar aanwijzingen meegeven:

  • In verband met de privacy zijn een aantal gegevens van personen die nog leven afgeschermd. Dat betekent dat je niets van deze personen kunt terug vinden. Alleen personen, die door mij zijn toegelaten als geregistreerd, kunnen die gegevens inzien. Personen die in de stamboom worden genoemd kunnen zich laten registreren  en personen die kunnen worden aangemerkt als serieuze stamboomonderzoeker kunnen zich laten registeren.  Klik daarvoor op deze link
  • Er zijn heel veel gegevens en de gegevens kunnen op allerlei manieren worden bekeken